Kiinteistöhuolto Toivonen Oy – Kallion paikallinen kiinteistönhoitaja

Soita tai jätä viesti, ja hoidetaan taloyhtiösi asiat yhdessä!

Kiinteistöhuolto Toivonen Oy tarjoaa pitkällä kokemuksella monipuolista ja joustavaa kiinteistöhuoltoa Kalliossa ja sen lähialueilla aina Kruununhakaa, Alppilaa ja Vallilaa myöten. Olemme aina panostaneet laadukkaaseen, henkilökohtaiseen ja paikalliseen palveluun kiinteistönhoitajan tehtävissä, mikä on tehnyt meistä vakituisen yhteistyökumppanin useissa eri taloyhtiöissä. Tyytyväiset asiakkaamme ovat vahvin tae kiinteistöpalveluidemme laadusta ja säntillisyydestä. Tutustu palveluihimme henkilökohtaisesti, ja tilaa taloyhtiöllesi ilmainen kartoituskäynti. Sen puitteissa voimme tutustua ja kartoittaa taloyhtiösi tarpeita, ja voimme tehdä tarjouksenkin. Lue lisää kiinteistöhuollostamme.

Pieni mutta kokenut huoltoyhtiö on paras huoltoyhtiö

Sopivan pienessä huoltoyhtiössä yhdistyvät talonmiesperinteen ja ammattitaitoisen huoltoyrityksen parhaat puolet. Henkilökohtaisella ja ystävällisellä palvelulla hoidettu taloyhtiö on taatusti mieluisa asumiskohde sen kaikille asukkaille. Kokemus, ammattitaito ja halu tarjota parasta mahdollista palvelua ovat tehneet meistä monelle taloyhtiölle arvokkaan kumppanin. Pisimmät asiakkuutemme ovatkin jopa 20 vuoden mittaisia, ja työskentelemme näissä taloissa edelleen. Kokeneena kiinteistöhoitajana osaamme myös ennakoida taloyhtiösi mahdolliset ongelmat ja antaa niiden ratkaisemiseen asiantuntevaa apua ja neuvontaa. 

Haluamme uudessa työkohteessa oppia ensin tuntemaan talon tavat. Varmistamme työskennellessämme, että talon asukkaat ovat jatkuvasti keskeisessä asemassa. Työstä aiheutuvat meluhaitat ja muut ikävät puolet pyrimme minimoimaan ja tiedottamaan asukkaille sopivalla tavalla. Tuttujen huoltomiesten kanssa asioidessa työskentely on myös sujuvaa ja rentoa. Positiivisella otteella ja asenteella tarjottu palvelu näkyy työn laadussa sekä asiakkaidemme tyytyväisyydessä.