Kiinteistöhuolto Toivonen - Kallion paikallinen kiinteistönhoitaja

Soita tai jätä viesti, ja hoidetaan taloyhtiösi asiat yhdessä!

Kiinteistöhuolto Toivonen Oy tarjoaa pitkällä kokemuksella monipuolista ja joustavaa kiinteistöhuoltoa Kalliossa ja sen lähialueilla aina Kruununhakaa, Alppilaa ja Vallilaa myöten. Olemme aina panostaneet laadukkaaseen, henkilökohtaiseen ja paikalliseen palveluun kiinteistönhoitajan tehtävissä, mikä on tehnyt meistä vakituisen yhteistyökumppanin useissa eri taloyhtiöissä. Tyytyväiset asiakkaamme ovat vahvin tae kiinteistöpalveluidemme laadusta ja säntillisyydestä. Tutustu palveluihimme henkilökohtaisesti, ja tilaa taloyhtiöllesi ilmainen kartoituskäynti. Sen puitteissa voimme tutustua ja kartoittaa taloyhtiösi tarpeita, ja voimme tehdä tarjouksenkin.

Pieni mutta kokenut huoltoyhtiö on paras huoltoyhtiö

Haemme kestäviä asiakassuhteita, joissa huoltomiehet tulevat talkkarin tapaan tutuksi asukkaille. Pisimmät asiakkuutemme ovat 20 jopa vuoden mittaisia ja työskentelemme näissä taloissa edelleen. Sopivan pienessä huoltoyhtiössä yhdistyvät talonmiesperinteen ja ammattitaitoisen huoltoyrityksen parhaat puolet. Henkilökohtaisella ja ystävällisellä palvelulla hoidettu taloyhtiö on taatusti mieluisa asumiskohde sen kaikille asukkaille. Kokemus, ammattitaito ja halu tarjota parasta mahdollista palvelua ovat tehneet meistä monelle taloyhtiölle arvokkaan kumppanin. Kokeneena kiinteistöhoitajana osaamme myös ennakoida taloyhtiösi mahdolliset ongelmat ja antaa niiden ratkaisemiseen asiantuntevaa apua ja neuvontaa. 

Haluamme uudessa työkohteessa oppia ensin tuntemaan talon tavat. Varmistamme työskennellessämme, että talon asukkaat ovat jatkuvasti keskeisessä asemassa. Työstä aiheutuvat meluhaitat ja muut ikävät puolet pyrimme minimoimaan ja tiedottamaan asukkaille sopivalla tavalla. Tuttujen huoltomiesten kanssa asioidessa työskentely on myös sujuvaa ja rentoa. Usean työntekijän henkilökuntamme tavoittaa aina myös kiireelliset tapaukset. Positiivisella otteella ja asenteella tarjottu palvelu sekä monipuolinen kokemuksemme huoltotöissä näkyvät työn laadussa sekä asiakkaidemme tyytyväisyydessä.