Kallion paikallinen huoltoyhtiö - Kiinteistöhuolto Toivonen Oy 

Soita tai jätä viesti, ja hoidetaan taloyhtiösi asiat yhdessä!

Kiinteistöhuolto Toivonen Oy tarjoaa pitkällä kokemuksella monipuolisia ja joustavia huoltoyhtiön palveluita Helsingin kantakaupungin alueilla kuten Kallio, Hakaniemi, Kruununhaka, Alppila, Vallila, Sörnäinen, Arabianranta, Ullanlinna ja Pasila. Olemme aina panostaneet laadukkaaseen, henkilökohtaiseen ja paikalliseen palveluun kiinteistönhoitajan tehtävissä, mikä on tehnyt meistä vakituisen yhteistyökumppanin useissa eri taloyhtiöissä. Tyytyväiset asiakkaamme ovat vahvin tae huoltoyhtiömme palvelun laadusta ja säntillisyydestä. Tutustu palveluihimme henkilökohtaisesti, ja tilaa taloyhtiöllesi ilmainen kartoituskäynti. Sen puitteissa voimme tutustua ja kartoittaa taloyhtiösi tarpeita, ja voimme tehdä tarjouksenkin. Lue lisää kiinteistöhuollostamme.

Pieni mutta kokenut huoltoyhtiö on paras huoltoyhtiö

Sopivan pienessä huoltoyhtiössä yhdistyvät talonmiesperinteen ja ammattitaitoisen huoltoyrityksen parhaat puolet. Henkilökohtaisella ja ystävällisellä palvelulla hoidettu taloyhtiö on taatusti mieluisa asumiskohde sen kaikille asukkaille. Kokemus, ammattitaito ja halu tarjota parasta mahdollista palvelua ovat tehneet meistä monelle taloyhtiölle arvokkaan kumppanin. Pisimmät asiakkuutemme ovatkin jopa 20 vuoden mittaisia, ja työskentelemme näissä taloissa edelleen. Kokeneena kiinteistöhoitajana osaamme myös ennakoida taloyhtiösi mahdolliset ongelmat ja antaa niiden ratkaisemiseen asiantuntevaa apua ja neuvontaa. 

 

Kaikki palvelut samasta paikasta

Tarjoamme niin kiinteistöhuoltoa kuin siivouspalveluitakin. Saat meiltä kaikki huoltoyhtiön palvelut halutessasi yhdessä paketissa helposti. Päivystämme akuutteja tapauksia varten 24h, jolloin ongelman sattuessa saavumme paikalle nopeasti.

Ota yhteyttä

Palveleva huoltoyhtiö Helsingin kantakaupungin alueilla

Palvelumme ovat pääsääntöisesti saatavilla Helsingin kantakaupungin alueilla, kuten Kallio, Alppila ja Sörnäinen. Taloyhtiö, isännöintitoimisto tai kuka vain joka tarvitsee huoltoyhtiön palveluita olemme täällä juuri teitä varten.

Huoltoyhtiön palvelut talonmiesmäisellä tavalla

Haluamme uudessa työkohteessa oppia ensin tuntemaan talon tavat. Varmistamme työskennellessämme, että talon asukkaat ovat jatkuvasti keskeisessä asemassa. Työstä aiheutuvat meluhaitat ja muut ikävät puolet pyrimme minimoimaan ja tiedottamaan asukkaille sopivalla tavalla. Tuttujen huoltomiesten kanssa asioidessa työskentely on myös sujuvaa ja rentoa. Positiivisella otteella ja asenteella tarjottu palvelu näkyy työn laadussa sekä asiakkaidemme tyytyväisyydessä. 

 

Henkilökohtainen ja ammattitaitoinen palvelu on työmme keskiössä. Mahdolliset pienet lisätyötkin hoidamme useimmiten käden käänteessä kuten talonmiehet aikanaan.Ota siis yhteyttä mikäli etsit palvelevaa huoltoyhtiötä Helsingissä.

 

Kuvassa kiitelty, ripeä sekä ammattitaitoinen huoltopäällikkömme Ali Qasim.