Meille harjoitteluun

Ota yhteyttä

Oletko kiinteistöalan koulussa ja vailla harjoittelupaikkaa? Etsitkö harjoittelupaikkaa ns. talonmiehen eli kiinteistönhoitajan tai siivoajan tehtävissä? Oletko jo hieman kokenut kiinteistöhuollon ammattilainen mutta kaipaat vielä lisäharjoittelua? Oletko kiinteistöhuollon tai siivouksen uusi supertähti? Kiinteistöhuolto Toivosella saattaisi olla harjoittelupaikka auki juuri sinulle! 

Harjoittelupaikat

Kiinteistöhuolto Toivoselle on mahdollista päästä harjoittelemaan kiinteistönhoitajan sekä siivoajan tehtäviä kokeneiden työntekijöiden seurassa. Jos olet esimerkiksi kiinteistöalan koulussa ja tarvitset harjoittelupaikkaa koulua varten niin ota yhteyttä!

 

Toimimme Helsingin kantakaupungin alueella. 

 

Mitä tarjoamme

Koulutamme ja opetamme harjoittelijat alusta asti hoitamaan niin kiinteistöhuollon kuin siivouksen tehtäviä ammattilaisen ottein. Pääset työskentelemään ja kehittymään kokeneiden ammattilaisten seurassa, jotka auttavat sinua koko matkan ajan. 

 

Kokemuksen kertyessä on mahdollisuus vastuullisempiin ja omatoimisiin tehtäviin. 

 

Huoltopäällikkömme Ali Qasim (kuvassa vasemmalla) toimii myös baristana. Toisinaan hänen toimistostaan löytyy herkullista kahvia niin harjoittelijoille kuin työntekijöille.

Mitä odotamme harjoittelijalta

Kokemusta enemmän odotamme hakijalta reipasta asennetta työntekoon. Tämä on ns. kovaa mutta palkitsevaa työtä, jossa tekemällä oppii ja pääsee nauttimaan omasta kädenjäljestään. Odotamme myös asiakaspalveluhenkisyyttä, sillä olemme asiakkaiden kanssa tekemisissä päivittäin. 

 

Meillä vallitsee mainio ryhmähenki, jonka ansiosta niin työntekijät kuin harjoittelijat ovatkin viihtyneet erinomaisesti.

 

Onnistuneen harjoittelun jälkeen on mahdollisuus vakituiseen kiinteistönhoitajan tai siivoajan työpaikkaan!

 

Olisitko sinä seuraava harjoittelijamme?

 

Toivomme yhteydenottoja sähköpostitse.

 

Ota yhteyttä Huoltopäällikkö Ali Qasim ja yksi harjoittelijoistamme