Kiinteistöhuolto Toivonen Oy – päivystävä talonmies Kallion alueella

Soita tai jätä viesti ja hoidetaan taloyhtiösi asiat yhdessä!

Talonmiespalvelumme ovat saatavillasi 24 h päivystyksellä Kallion alueella ja sen lähipiirissä. Teemme talonmiesten sijaisuuksia taloyhtiöissä ja muissa kiinteistöissä, joissa huoltotöitä kaivataan. Älä epäröi jättää talonmiespalveluja osaaviin käsiimme!

Talonmiehen sijaisuudet lyhyelläkin varoitusajalla

Talonmiestä tarvitsee aina silloin, kun hän ei satu olemaan paikalla. Älä anna tämän kuitenkaan pilata viikkoasi tai kiinteistöäsi. Toimimme talonmiehen sijaisena tarvittaessa lyhyelläkin varoitusajalla. 24 h päivystyksen avulla voimme saapua avuksesi lähes välittömästi, minne tahansa Helsingin kantakaupungin alueelle. Talkkarin sijaisuudet järjestyvät Helsingin kantakaupungin alueella helposti ja nopeasti, etenkin jos otat meihin hyvissä ajoin yhteyttä.


Sijaistamme talonmiehiä sekä lyhyinä että pitkinä ajanjaksoina, esimerkiksi ennalta sovittujen lomien ajan tai yllättävien sairaslomien aikana. Taloyhtiön toiminta jatkuu näin normaalina, ja asiat tulevat hoidetuksi niin kuin pitääkin.

Saumatonta sijaistuspalvelua

Kun talonmiehen sijaisuudet järjestyvät samalta, tutulta huoltoyhtiöltä, isännöitsijänä voit luottaa siihen, että sijainen pääsee työhön nopeasti kiinni. Niissä tapauksissa, joissa toimimme sijaisena usein, opimme tuntemaan taloyhtiön tehtävät hyvin ja tulemme tutuiksi myös taloyhtiön asukkaille.  


Hoidamme sijaisuudet vaivattomasti ja saumattomasti. Talonmies saa pitää lomansa levollisin mielin tietäen, että taloyhtiö on hyvissä käsissä, eikä isännöitsijän tarvitse ottaa ylimääräistä painetta sijaisen työsuorituksista. Kiinteistöhuolto Toivosen käsissä talonmiesten sijaisuudet sujuvat taatulla laadulla ja ystävällisellä otteella.