Kiinteistöhuolto Toivonen Oy tuo - päivystävä talonmies avuksesi Kallion alueelle

Soita tai jätä viesti ja hoidetaan taloyhtiösi asiat yhdessä!

Talonmiespalvelumme ovat saatavillasi 24h päivystyksellä Kallion alueella ja sen lähipiirissä. Teemme talonmiesten sijaisuuksia taloyhtiöissä ja muissa kiinteistöissä, joissa talonmiespalvelut ovat tarpeen. Älä epäröi jättää talonmiespalveluja osaaviin käsiimme! 20 vuoden kokemuksella järjestämämme palvelut hoituvat aina.

Talonmiehen sijaisuudet lyhyelläkin varoitusajalla

Talonmiestä tarvitsee aina silloin, kun hän ei satu olemaan paikalla. Älä anna tämän kuitenkaan pilata viikkoasi tai kiinteistöäsi. Palvelemme sinua talonmiehen sijaisena tarvittaessa lyhyelläkin varoitusajalla. 24h päivystyksen avulla voimme saapua avuksesi lähes välittömästi, minne tahansa Helsingin kantakaupungin alueelle. Talkkarin sijaisuudet järjestyvät Helsingin kantakaupungin alueella helposti ja nopeasti, etenkin jos otat meihin hyvissä ajoin yhteyttä.

Sijaistamme talonmiehiä sekä lyhyinä että pitkinä ajanjaksoina, esimerkiksi ennalta sovittujen lomien ajan tai yllättävien sairaslomien aikana. Monessa taloyhtiössä hoidamme talomiehen sijaisuudet vuodesta toiseen, ja opimme tuntemaan talot samalla tavoin kuin talonmies. Taloyhtiön toiminta jatkuu näin normaalina, ja asiat tulevat hoidetuksi niin kuin pitääkin.

Tuttu huoltoyhtiö on isännöitsijän ilo

Kun talonmiehen sijaisuudet järjestyvät samalta, tutulta huoltoyhtiöltä, isännöitsijänä voit luottaa siihen, että sijainen pääsee työhön nopeasti kiinni. Niissä tapauksissa, joissa toimimme sijaisena usein, opimme tuntemaan taloyhtiön tehtävät hyvin ja tulemme tutuiksi myös taloyhtiön asukkaille. Ystävällinen ja henkilökohtainen palvelumme saa näin aina uusia asiakkaita. Sijaisuudet saadaan hoidettua tällöin todella vaivattomasti ja saumattomasti. Talonmies saa pitää lomansa levollisin mielin tietäen, että taloyhtiö on hyvissä käsissä, eikä isännöitsijän tarvitse ottaa ylimääräistä painetta sijaisen työsuorituksista. Kiinteistöpalvelu Toivosen käsissä talonmiesten sijaisuudet sujuvat taatulla laadulla ja ystävällisellä otteella.