Jos etsit kumppania taloyhtiölle ylläpitämään siisteyttä ja pitämään asukkaat tyytyväisenä niin tutustu palveluihimme! Kiinteistöhuolto Toivoselta saat laadukkaat, monipuoliset ja tehokkaat siivoukset taloyhtiöille Helsingin kantakaupungin alueella.

Tutustu taloyhtiön siivoukseen tarkemmin tai soita ja sovi kartoituskäynti, jonka puitteissa määrittelemme kaikki taloyhtiön siivoustyöt juuri sinun tarpeidesi mukaisesti!

 

Saat meiltä myös kattavat kiinteistöhuollon palvelut.

Taloyhtiön siivouksesta on pidettävä huolta

Ylläpitämällä taloyhtiön siisteyttä kasvatetaan asukastyytyväisyyttä, vähennetään mahdollista ilkivaltaa ja ylläpidetään kiinteistön arvoa.

 

Mm. porraskäytävät, porrasaskelmat ja hissit vaativat ylläpitoa ja jokavuotista peruspesua. Pidämme huolen myös taloyhtön ulkoalueista ja tarvittaessa korjaustöistä. Kaikki on sovittavissa ja annamme mielellämme kattavan tarjouksen kaikista taloyhtiönne tarvitsemista kiinteistöhuollon ja siivouksen palveluista!

 

Meiltä saat kaiken tarvittavan taloyhtiön siivoukseen ja ylläpitoon etenkin toimipaikkamme läheisyydessä Kalliossa, mutta myös muualla Helsingin kantakaupungin alueella kuten Hakaniemi, Kruununhaka, Alppila, Vallila, Sörnäinen, Arabianranta, Ullanlinna tai Pasila. Ota siis yhteyttä mikäli etsit ystävällistä, luotettavaa ja ammattitaitoista taloyhtiön siivousta Helsingissä.

 

Tilaa meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Saat tilattua meiltä ilmaisen kartoituskäynnin, jonka yhteydessä voimme sopia taloyhtiönne siivouksen laajuudesta ja aikataulusta. Annamme tarjouksen töistämme kartoituskäynnin perusteella. Jos taloyhtiön siivouksellanne on kiire, ota meihin ajoissa yhteyttä.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

 

Suoritamme taloyhtiön siivoukset tehokkaasti

Avainarvoihimme kuuluvat talonmiesmäiset tavat, eli pyrimme tutustumaan juuri tiedän tarpeisiinne ja tapoihinne. Näin pystymme hoitamaan taloyhtiönne siivouksen tehokkaasti sekä laadukkaasti. Ammattitaitoiset työntekijämme pitävät huolta taloyhtiöstänne ja toimivat kuin vanhat kunnon talonmiehet, mutta isommilla resursseilla. Siivouksen edetessä opimme tuntemaan talon tavat ja asukkaiden toiveet jolloin pystymme toimimaan myös näiden toiveiden mukaisesti.

 

 

Kiinteistöhuolto Toivosella vaalimme aina positiivista palveluasennetta ja haluamme tämän välittyvän myös asiakkaillemme.

Meiltä myös suursiivoukset

Kauttamme on mahdollista saada myös suuremmat suursiivoukset joihin voivat kuulua mm. peruspesut, vahaukset, ikkunanpesut ynnä muut suuremmat siivousurakat. 

 

Suursiivouksia voidaan helposti suorittaa taloyhtiön normaalien siivouksien yhteydessä lisäpalveluna tai tarvittaessa myös yksittäisenä kokonaisuutenaan. 

 

Ota vain yhteyttä niin käydään yhdessä läpi mikä ratkaisu olisi oikea juuri teidän taloyhtiöllenne. Annamme mielellämme reilun tarjouksen!

Huomioonotettavaa taloyhtiön siivouksessa

Taloyhtiön siisteys on parhaimmillaan kun tähän ei tule kiinnitettyä huomiota. Puhtaat taloyhtiön tilat eivät useimmiten kiinnitä huomiota, toisin kuin sotkuiset tai likaiset tilat. 

 

Usein siisti rappukäytävä antaa hyvän vaikutelman taloyhtiöstä ja tämä saa myös asukkaat aktivoitumaan ja pitämään parempaa huolta kiinteistöstä. Aktiivisella ja säännöllisellä siivouksella pystytään myös vähentämään ilkivaltaa. 

 

Mikäli siivous on tehty oikein, niin tällöin yhdistyksen hallitus kuin isännöitsijä ovat hoitaneet velvollisuutensa juuri kuten pitääkin. Lisäksi asukkaat kiittävät.

 

Mitä hyötyä on säännöllisestä yleistilojen siivouksesta? 

 • Asukkaat ovat tyytyväisiä siisteään yleisilmeeseen
 • Yleiset saunat ja pesutilat pysyvät hygieenisinä
 • Muut yleiset tilat saadaan pidettyä siistinä ja pölyvapaina
 • Rappukäytävään kerääntynyt hiekka ei ehdi aiheuttamaan ongelmia 
 • Talvella kenkien mukana kulkeutuva rapa saadaan siivottua nopeasti pois jotta ei tapahdu liukastumisia tai muita ongelmia
 • Hisseihin, hissien uriin ja hissikuiluihin ei kulkeudu turhaan hiekkaa, loskaa tai suolaa, jolloin hissit pysyvät käyttökunnossa pidempään. Näin säästytään turhilta ja kalliilta korjauskuluilta.

Lisäksi siistijämme pystyvät säännöllisen siivouksen ohessa raportoimaan mahdollisista huoltoa vaativista tiloista tai muista ylläpitoa vaativista kohteista eteenpäin. 

 

 

Taloyhtiön siivous selitettynä

Useimmiten talohtiön siivoukseen sisällytetään mm. seuraavia asioita:

 • Portaiden ja porrastasanteiden pesut
 • Portaiden ja porrastasanteiden pyyhintä
 • Rappukäytävien kuramattojen ja alustojen imurointi
 • Lattioiden hoitokäsittelyt
 • Kosketuspintojen pyyhintä
 • Hissien lattiatasojen ylläpitosiivous

Lista ei ole kaikenkattava ja voimme erikseen sopia mitä kaikkea juuri teidän siivoukseenne sisällytetään. Ota yhteyttä ja katsotaan kuinka voimme palvella juuri teidän taloyhtiötänne!

Ota yhteyttä