Porrassiivoukset eli rappusiivoukset kuuluvat Kiinteistöhuolto Toivosen ydinpalveluihin, joita olemmekin tehneet jo monien vuosien ajan kiinteistöhuoltotöiden ohessa Helsingin kantakaupungin alueella. Tutustu porrassiivoukseemme tarkemmin tai soita ja sovi kartoituskäynti, jonka puitteissa määrittelemme kaikki taloyhtiön siivoustyöt juuri sinun tarpeeseesi!

Porrassiivousta ammattitaidolla

Kiinteistöhuoltopalveluiden lisäksi saat kauttamme nopeat, siistit ja kattavat porrassiivoukset eli rappusiivoukset Helsingin kantakaupungin alueella. Tunnolliset porrassiivoojamme ovat alan kokeneita ammattilaisia, joille hyvin tehty työ on erityinen ylpeyden aihe.

 

Suoritamme rappusiivouksia etenkin toimipaikkamme läheisyydessä Kalliossa, mutta myös muualla Helsingin kantakaupungin alueella kuten Hakaniemessä, Kruununhaassa, Alppilassa, Vallilassa, Sörnäisissä, Arabianrannassa, Ullanlinnassa tai Pasilassa. Ota siis yhteyttä mikäli etsit ystävällistä, luotettavaa ja ammattitaitoista porrassiivousta Helsingissä.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

 

Tehokkaat rappusiivoukset

Avainarvoihimme kuuluvat talonmiesmäiset tavat, eli pyrimme tutustumaan juuri tiedän tarpeisiinne ja tapoihinne. Näin porrassiivoukset hoituvat kuten niiden pitääkin. Tehokkaasti ja hyvällä työn jäljellä toiveita joustavasti noudatellen. Hyvä porrassiivoja on kuin talonmies ja pitää jatkuvasti huolta taloyhtiön hygieniasta.

 

Kiinteistöhuolto Toivosella vaalimme aina positiivista palveluasennetta ja haluamme tämän välittyvän myös asiakkaillemme.

Suursiivous rappusiivouksen ohessa

Kauttamme on mahdollista saada myös suuremmat suursiivoukset joihin voivat kuulua mm. peruspesut, vahaukset, ikkunanpesut ynnä muut suuremmat siivousurakat. 

 

Suursiivouksia voidaan helposti suorittaa rappusiivouksen ohessa lisäpalveluna tai tarvittaessa myös yksittäisenä kokonaisuutenaan. 

 

Mikäli etsit ystävällistä ja luotettavaa sekä säännöllistä rappusiivousta eli ns. viikkosiivousta taloyhtiöösi Helsingin kantakaupungin alueella, niin ota yhteyttä ja me autamme mielellämme.

 

Tiesithän että saat kauttamme myös kiinteistöhuollon palveluita.

Siisti rappukäytävä on taloyhtiön käyntikortti

Usein siisti rappukäytävä saa myös asukkaat aktivoitumaan ja pitämään parempaa huolta kiinteistöstä. Aktiivisella ja säännöllisellä porrassivouksella pystytään myös vähentämään ilkivaltaa. 

 

Pidettäessä huolta rappukäytävien siisteydestä säännöllisellä rappusiivouksella, säästytään turhalta remontoinnilta ja maalaukselta. Näin myös itse kiinteistön arvo saadaan pysymään parempana. 

 

Entä mitä muuta hyötyä on säännöllisestä porrassivouksesta? 

  • Ylimääräinen hiekka ei keräänny rappukäytävään ja aiheuta liukastumisia tai muita ongelmia
  • Talvella kenkien mukana kulkeutuva rapa saadaan siivottua nopeasti pois jotta ei tapahdu liukastumisia tai muita ongelmia
  • Hisseihin, hissien uriin ja hissikuiluihin ei kulkeudu turhaan hiekkaa, loskaa tai suolaa, jolloin hissit pysyvät käyttökunnossa pidempään. Näin säästytään turhilta ja kalliilta korjauskuluilta.

Säännöllisellä porrassiivouksella voidaan ennaltaehkäistä mm. edellämainittuja ongelmia ja ylläpitämään hyvää hygieniaa koko taloyhtiössä. Porrassiivoja pystyy myös raportoimaan kaikki huomaamansa viat ja ongelmat eteenpäin korjauksista vastaaville tekijöille.

 

 

Porrassiivous selitettynä

Useimmiten rappusiivoukseen sisällytetään mm. seuraavia asioita:

  • Portaiden ja porrastasanteiden pesut
  • Portaiden ja porrastasanteiden pyyhintä
  • Rappukäytävien kuramattojen ja alustojen imurointi
  • Lattioiden hoitokäsittelyt
  • Kosketuspintojen pyyhintä
  • Hissien lattiatasojen ylläpitosiivous

Lista ei ole kaikenkattava ja voimme erikseen sopia mitä kaikkea juuri teidän rappusiivoukseenne sisällytetään. Ota yhteyttä ja katsotaan kuinka voimme palvella juuri teidän taloyhtiötänne!

Ota yhteyttä