Kiinteistöhuolto Toivonen Oy – siivouspalvelua Kalliossa

Soita tai jätä viesti, ja hoidetaan taloyhtiösi asiat yhdessä!

Siivouspalvelut kuuluvat Kiinteistöhuolto Toivosen ydinpalveluihin, joita olemmekin tehneet jo monien vuosien ajan kiinteistöhuoltotöiden ohessa Helsingin Kalliossa. Tutustu siivouspalveluihimme tarkemmin tai soita ja sovi kartoituskäynti, jonka puitteissa määrittelemme siivoustyöt sinun tarpeeseesi!

Porrassiivoukset

Kiinteistöhuoltopalveluiden lisäksi saat siis kauttamme nopeat, siistit ja kattavat porrassiivoukset. Tunnolliset porrassiivoojamme ovat alan kokeneita ammattilaisia, joille hyvin tehty työ on erityinen ylpeyden aihe. Siivouskohteitamme on etenkin Kalliossa, mutta myös muualla Helsingin kantakaupungin alueella. Kiinteistöpalvelujemme tapaan siivouspalvelumme ovat saatavilla laajalla alueella.

Pyrimme työmme suunnittelussa aina tehokkaaseen ja hyvin suunniteltuun ajan käyttöön, jotta siivoojamme ehtivät tehdä työnsä perusteellisesti ja huolellisesti. Tällöin myös työn jälki näyttää ja tuntuu hyvältä, ja taloyhtiö säilyy siistissä kunnossa. Vaalimme positiivista palveluasennetta myös porrassiivouksessa.

Suursiivoukset taloyhtiöille

Taloyhtiöiden porraskäytävät ovat siivoojiemme yleisimpiä työmaita. Meiltä saat halutessasi tilattua myös monenlaiset suursiivoukset, kuten peruspesut, vahaukset, ikkunanpesut ynnä muut suuremmat siivousurakat. Suursiivouksia voidaan tehdä esimerkiksi porrassiivousten yhteydessä tai omana kokonaisuutenaan. Siivousurakkaa suunnitellessa on siis hyvä konsultoida meitä ja sopia yhdessä, mitä siivousta kiinteistösi tai taloyhtiösi tarvitsee ja missä aikataulussa.


Saat tilattua meiltä ilmaisen kartoituskäynnin, jonka yhteydessä voimme sopia siivouspalveluiden laajuudesta ja aikataulusta. Annamme tarjouksen töistämme kartoituskäynnin perusteella. Jos siivousurakallasi on siis kiire, ota meihin ajoissa yhteyttä.