Siivouspalvelu Helsingissä - Kiinteistöhuolto Toivonen Oy

Soita tai jätä viesti, ja hoidetaan taloyhtiösi asiat yhdessä!

Siivouspalvelut kuuluvat Kiinteistöhuolto Toivosen ydinpalveluihin, joita olemmekin tehneet jo monien vuosien ajan kiinteistöhuoltotöiden ohessa Helsingissä. Toimimme Kalliosta käsin ja siivouspalvelumme ovat saatavilla Helsingin kantakaupungin alueella. Tutustu siivouspalveluihimme tarkemmin tai soita ja sovi kartoituskäynti, jonka puitteissa määrittelemme siivouspalvelut sinun tarpeeseesi!

Siivouspalveluita Helsingissä

Suoritamme siivouspalveluita taloyhtiöille Kalliosta käsin noin kolmen kilometrin säteellä Helsingin kantakaupungissa, johon kuuluvat mm. Kallio, Hakaniemi, Kruununhaka, Alppila, Vallila, Sörnäinen, Arabianranta, Ullanlinna ja Pasila.

Siivouspalvelussa pyrimme talonmiesmäiseen toimintaan, jotta juuri teidän taloyhtiönne voi olla luottavaisin mielin.

 

Porrassiivous osana siivouspalvelua

Kiinteistöhuoltopalveluiden lisäksi saat siis kauttamme nopeat, siistit ja kattavat siivouspalvelut kuten porrassiivoukset. Tunnolliset porrassiivoojamme ovat alan kokeneita ammattilaisia, joille hyvin tehty työ on erityinen ylpeyden aihe. Siivouskohteitamme on etenkin Kalliossa, mutta myös muualla Helsingin kantakaupungin alueella. Kiinteistöpalvelujemme tapaan siivouspalvelumme ovat saatavilla laajalla alueella.

 

Pyrimme siivouspalvelujemme suunnittelussa aina tehokkaaseen ja hyvin suunniteltuun ajan käyttöön, jotta siivoojamme ehtivät tehdä työnsä perusteellisesti ja huolellisesti. Tällöin myös siivouspalvelun jälki näyttää ja tuntuu hyvältä, ja taloyhtiö säilyy siistissä kunnossa. Vaalimme positiivista palveluasennetta myös siivouspalveluissamme.

Lue lisää porrassiivouksesta

Suursiivoukset taloyhtiöille osana siivouspalvelua

Taloyhtiöiden porraskäytävät ovat siivoojiemme yleisimpiä työmaita. Meiltä saat halutessasi tilattua myös monenlaiset suursiivoukset, kuten peruspesut, vahaukset, ikkunanpesut ynnä muut suuremmat siivousurakat.

Suursiivouksia voidaan tehdä esimerkiksi porrassiivousten yhteydessä tai omana kokonaisuutenaan. Siivousurakkaa suunnitellessa on siis hyvä konsultoida meitä ja sopia yhdessä, mitä siivousta kiinteistösi tai taloyhtiösi tarvitsee ja missä aikataulussa.

 

Siivouspalvelun kartoituskäynti

Saat tilattua meiltä ilmaisen kartoituskäynnin, jonka yhteydessä voimme sopia siivouspalveluiden laajuudesta ja aikataulusta. Annamme tarjouksen töistämme kartoituskäynnin perusteella. Jos siivousurakallasi on siis kiire, ota meihin ajoissa yhteyttä.

Ota yhteyttä