Kiinteistöhuollon kilpailutuksessa on otettava huomioon useita eri asioita kuten palvelun laatu, monipuolisuus sekä kustannukset. Olemme pyrkineet kokoamaan tänne muutamia huomioon otettavia seikkoja, jotka tulisi huomioida valittaessa ja kilpailutettaessa kiinteistöhuoltoa.

Usein kiinteistöhuollon kilpailutuksen tavoitteena on saavuttaa säästöjä

Valitsemalla halvimman tarjouksen ei kuitenkaan aina päädytä parhaimpaan tai edes edullisimpaan lopputulokseen. Tarjouksessa onkin syytä huomioida mm. mahdollisten lisätöiden kustannukset, palveluiden laajuus, palvelualttius sekä paikallisuus.

Kiinteistöhuolto Toivoselta saatte aina reilun ja rehellisen tarjouksen, joka voidaan räätälöidä toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Haluamme tarjota parasta mahdollista laatua kiinteistöhuollossa paikallisesti Helsingin kantakaupungin alueella, monipuolisesti palvellen ja nopeasti reagoiden. 

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

 

Kiinteistöhuollon tarvekartoitukset määrittävät tarvittavat palvelut

Jokainen talo ja taloyhtiö on omanlaisensa ja nämä eroavaisuudet on syytä huomioida kiinteistöhuollon kilpailutuksissa. Esimerkiksi asuntojen määrä, piha-alueiden koot ja vaatimukset, asukasprofiilit sekä erot talotekniikassa - kaikki osatekijät vaikuttavat toisiinsa ja mahdolliseen tarjoukseen.

 

Meitä on kiitelty nopeasta reagoinnista sekä hyvästä kommunikoinnista ja näitä haluamme vaalia myös uusissa kohteissamme. Haluamme oppia tuntemaan talon tavat ja toimia kuten talonmies aikanaan mutta nyt kiinteistöhuollon resursseilla. Palveluihimme kuuluvat laajasti eri kiinteistöhuollon tehtävät sekä siivouspalvelut.

Kiinteistöhuollon toimintatavat

Vertaillessa eri kiinteistöpalveluita on syytä huomioida palveluntarjoajien erinäiset resurssit ja kiinteistöhuollon kyky toimia myös yllättävissä tilanteissa kuten sairastumistapauksissa tai muissa mahdollisissa äkillisissä ongelmatapauksissa. Kiinteistöhuoltoyhtiön onkin syytä pyrkiä ennakoimaan mahdollisia ongelmia ja ennaltaehkäistä näitä mm. tarkkailemalla talotekniikan kuntoa ja huoltotarpeita. 

 

Lisäksi sujuvasti ja tarvittaessa nopeasti paikalle saatava päivystys nousee tärkeään arvoon, jonka useimmiten huomaa vasta kun tarvitaan päivystäjää. Nopeasti paikalle saapuva päivystäjä tai huoltomies on tärkeä tuki sujuvan arjen pyörityksessä. 

 

Tarkista huoltoyhtiön osaaminen

Kilpailutettaessa kiinteistönhuoltoa ja tarjouksia pyydettäessä on hyvä kysyä suoraan kuinka eri yhtiöt huomioivat muuttuvat tilanteet toiminnassaan. Esimerkiksi putkirikon sattuessa tai muiden harmittavien ongelmatapausten sattuessa kohdalle. Usein paikallisen ja ketterän kiinteistöhuoltoyhtiön on helppo reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja talon jo tuntevat huoltomiehet osaavat korjata ongelmat tehokkaasti sekä vaivattomasti.

 

Kokemuksemme myötä olemme keränneet kattavan asiantuntijaverkoston, jonka ansiosta yllättävätkin asiat hoituvat helposti ja ketterästi kauttamme. 

 

Henkilökohtainen palvelu helpottaa arkea

Kilpailutuksen seurauksena saaduista tarjouksista on syytä punnita myös kiinteistöyhtiön palvelun laatua ja yhteydenoton helppoutta. 

Kiinteistöhuolto Toivosella ylläpidämme ns. heti onnistuu asennetta. Eli tarpeen ilmaantuessa on mahdollista ottaa yhteyttä tuttuun huoltomieheen, joka hoitaa toivotun asian ripeästi. Tarvittaessa huoltomiestä voi myös vetää hihasta ja pyytää apua paikan päällä. 

 

Valitsemalla paikallisen säästetään luontoa

Kiinteistöhuollon kilpailutuksessa on syytä ottaa huomioon myös toimijan paikallisuus ja mahdolliset välimatkat. Pidemmät välimatkat lisäävät luonnollisesti liikkumisesta koituvia kustannuksia, lisäävät päästöjä ja vievät aikaa. 

 

Kiinteistöhuolto Toivonen toimii Helsingin Kalliosta käsin ja palvelemme pääsääntöisesti Helsingin kantakaupungin alueella. Mikäli etsit paikallista ja ketterää toimijaa kiinteistöhuollon tehtäviisi Helsingin kantakaupungin alueella, niin ota meihin yhteyttä ja annamme tarjouksen haluamistasi palveluista!

Ota yhteyttä