Monipuolista kiinteistöhuoltoa Helsingissä Kalliosta käsin - Kiinteistöhuolto Toivonen Oy

Soita tai jätä viesti ja hoidetaan taloyhtiösi asiat yhdessä!

Kokemus tuo kiinteistöpalveluyritykselle varmuutta ja verkostoja, joiden avulla työt hoituvat sulavasti. Ammattitaitoinen kumppani on aina varma ja tehokas apu taloyhtiöille ja isännöintitoimistoille. Pitkä kokemuksemme kiinteistöhuollon alalta sekä eri yhteistyötahojen ja käytäntöjen tuntemus varmistavat, että isännöitsijät säästyvät ikäviltä yllätyksiltä yhteistyömme aikana. Tunnemme hyvin myös vastuunjakotaulukot ja voimme hoitaa monet asiat halutessasi myös oma-aloitteisesti.

Teemme kiinteistöhuoltoa Kallion lisäksi myös Hakaniemessä, Kruununhaassa, Alppilassa, Vallilassa, Sörnäisissä, Arabianrannassa ja Pasilassa ym. alueilla kantakaupungissa. Kiinteistöhuolto kuin siivouspalvelumme ovat siis saatavilla kautta Helsingin.

Laaja kiinteistöhuollon palveluvalikoima saatavillasi

Kattavan yhteistyöverkostomme ansiosta kauttamme järjestyvät myös erilaiset erikoistyöt, joita taloyhtiösi voi tarvita. Saat näin helposti yhdeltä huoltoyhtiöltä kaikki tarvitsemasi palvelut siivouspalveluista erikoisempiin töihin. Tarjoamiimme kiinteistöhuoltopalveluihin sisältyvät esimerkiksi:

  • porrassiivoukset
  • suursiivoukset ja peruspesut
  • ulkotyöt
  • lumityöt
  • ullakkokäytävien tyhjennykset
  • jätetavaroiden kuljetukset Sortti-asemalle
  • pienimuotoiset korjaustyöt
  • lämmityksien säädöt
  • kesäkukkien laitto ja hoito
  • vihertyöt.

 

Kiinteistöhuollon hinta 

Voit pyytää meidät kartoituskäynnille niin tutustumme kohteeseen. Saat meiltä aina rehdin tarjouksen, jossa ei piilotella kuluja. 

Kilpailutettaessa kiinteistöhuoltoa on syytä ottaa huomioon myös lisäpalveluiden hinnat. Kiinteistöhuolto Toivosella pidämme huolen, että lisäpalveluiden hinnoittelu on kohtuullisella tasolla eikä lisäyllätyksiä näin tule. 

Pienuus on etumme sillä pystymme toimimaan kuten talonmiehet aikanaan ja muistamaan jokaisen kohteen erityispiirteet; kuitenkin kiinteistöhuollon kattavalla ammattitaidolla ja laajalla palvelutarjonnalla. Voit myös aina kertoa kiinteistöhuoltoa suorittavalle työntekijällemme mahdollisista huoltoa tarvitsevista asioista ja otamme nämä heti huomioon. 

Miksi valita meidät kiinteistöhuoltoon

Kiinteistöhuolto Toivosen talonmiesmäiset toimintavavat ovat keränneet laajalti kiitosta. Autamme aina monipuolisesti kaikissa ongelmissa, olipa tarpeesi pieni tai suuri. Voit myös aina vetäistä huoltomiestämme hihasta ja autamme mielellämme pienissä kodin askareissa. Panostamme nopeaan ja ystävälliseen palveluun, siksi hoidamme palvelupyynnöt viimeistään seuraavana päivänä. Viikonlopuisin päivystyksemme auttaa kiireellisissä tapauksissa. 

 

Vaikka toimimme kuin talonmiehet aikanaan käytössämme ovat kiinteistöhuollon välineet ja ammattitaito. Saat meiltä kahden maailman parhaat puolet yhdessä paketissa. Kiinteistöhuollon lisäksi saat meiltä myös siivouspalveluita, joilla myös rappukäytävät pysyvät miellyttävän siisteinä. 

 

Kun tarvitset ystävällistä, nopeaa ja rehellistä kiinteistöhuoltoa Helsingin kantakaupungin alueella niin ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä

Huomioimme palveluissamme asiakkaidemme tarpeet mahdollisimman kokonaisvaltaisesti ja panostamme ennen kaikkea palvelumme laatuun. Kiinteistöhuolto Toivosen asiakkaana pääset nauttimaan henkilökohtaisesta ja korkealaatuisesta kiinteistöhuollon palvelusta Helsingin sydämessä.

Päivystyspalvelut ja yhteistyö vartiointiliikkeen kanssa


Päivystämme 24 tuntia vuorokaudessa kiireellisten huoltotöiden varalta. Teemme lisäksi yhteistyötä vartiointiliikkeen kanssa varmistaaksemme asukkaidenne turvallisuuden. Tällä tavoin pystymme tarjoamaan taloyhtiöllenne mahdollisimman monipuolista palvelua. Ovien avaukset, hälytyskäynnit ja hätätyöt veloitamme kulloinkin voimassa olevan palveluhinnastomme mukaan.

 

Tilaa ilmainen kiinteistöhuollon kartoituskäynti

Voit tilata meiltä ilmaisen kartoituskäynnin, jonka aikana tulemme tutustumaan tarkemmin taloyhtiöösi tai kiinteistöösi. Kartoituskäynnin perusteella voimme antaa sinulle tarpeitasi vastaavan tarjouksen, jossa huomioidaan eri kiinteistöhuollon osa-alueet kattavasti.

 

Kiinteistöhuoltoa Kallion alueelta käsin ammattitaidolla

Suoritamme niin pienet kuin suuremmatkin kiinteistöhuollon tehtävät nopeasti ja ammattitaidolla. Olemmekin ylpeitä työntekijöidemme ammattitaidosta, ripeydestä ja palveluasenteesta.

 

Useat hoitamamme taloyhtiöt ovat kiitelleet meitä hyvin suoritetuista töistä ja toivomme, että sinä olisit seuraava. Ota siis yhteyttä ja hoidetaan kiinteistöhuoltonne Helsingin alueella kuntoon!

Ota yhteyttä