Kallion paikallinen kiinteistöhuoltaja

Kiinteistöhuolto Toivonen Oy tarjoaa pitkällä kokemuksella monipuolista ja joustavaa kiinteistöhuoltoa Kalliossa ja lähialueilla aina Kruununhakaa, Alppilaa ja Vallilaa myöten. Olemme koko uramme aikana panostaneet laadukkaaseen, henkilökohtaiseen ja paikalliseen palvelun, mikä on tehnyt meistä vakituisen valinnan useissa eri taloyhtiöissä.

Sopivan pieni huoltoyhtiö

Haemme kestäviä asiakassuhteita, joissa huoltomiehet tulevat talkkarin tapaan tutuksi asukkaille. Pisimmät asiakkuutemme ovat 20 vuoden takaa ja työskentelemme näissä taloissa edelleen. Sopivan pienessä huoltoyhtiössä yhdistyvät talonmiesperinteen ja ammattitaitoisen huoltoyrityksen parhaat puolet. Kokemus, ammattitaito ja halu tarjota parasta mahdollista palvelua ovat tehneet meistä monelle taloyhtiölle arvokkaan kumppanin.

Haluamme oppia tuntemaan talon tavat. Toiminnassamme varmistamme, että talon asukkaat ovat keskeisessä asemassa. Tuttujen huoltomiesten kanssa asioidessa työskentely on sujuvaa ja hyväntuulista. Useamman työntekijän ansiosta meillä on kuitenkin aina henkilökuntaa tavoitettavissa myös kiireellisiin tapauksiin. Positiivinen asenne ja palveluote, sekä monipuolinen kokemus näkyvät työn laadussa.

Ota meihin yhteyttä ja tilaa meiltä ilmainen kartoituskäynti!

Ota yhteyttä!

Kiinteistöhuolto Toivonen Oy
Sakarinkatu 4
00530
HELSINKI
0400 409 121
kiinteistohuolto.toivonen@gmail.com
www.kiinteistohuoltotoivonen.com