Talonmiehen sijaisuudet lyhyelläkin varoitusajalla

Voimme toimia myös talonmiehen sijaisena tarvittaessa lyhyelläkin varoitusajalla - parhaimmillaan heti, kun sijaista tarvitsette. Sijaisuudet järjestyvät Helsingin kantakaupungin alueella.

Sijaistamme talonmiehiä sekä lyhyinä että pitkinä aikoina, esimerkiksi ennalta sovittujen lomien ajan tai yllättävien sairaslomienkin aikana. Taloyhtiön toiminta jatkuu normaalina ja asiat tulevat hoidetuksi edelleen ajallaan.

Tuttu huoltoyhtiö on isännöitsijän apu

Kun talonmiehen sijaisuudet järjestyvät samalta, tutulta huoltoyhtiöltä, isännöitsijänä voitte luottaa siihen, että sijainen pääsee työskentelyrytmiin nopeasti. Niissä tapauksissa, joissa toimimme sijaisena usein, opimme tuntemaan taloyhtiön tehtävät hyvin ja tulemme tutuiksi myös asukkaiden kanssa. Sijaisuudet saadaan hoidettua tällöin todella vaivattomasti ja saumattomasti. Talonmies saa pitää lomansa levollisin mielin tietäessään, että taloyhtiö on hyvissä käsissä eikä isännöitsijänkään tarvitse ottaa ylimääräistä painetta sijaisen työsuorituksista. Kiinteistöpalvelu Toivosen käsissä talonmiesten sijaisuudet sujuvat!

Talonmies tai isännöitsijä: Voitte ottaa meihin yhteyttä ja tilata meiltä ilmaisen kartoituskäynnin oheisella lomakkeella tai sähköpostitse.

Ota yhteyttä!

Kiinteistöhuolto Toivonen Oy
Sakarinkatu 4
00530
HELSINKI
0400 409 121
kiinteistohuolto.toivonen@gmail.com
www.kiinteistohuoltotoivonen.com